Algemene gyprocwerken

Installatie met oog voor detail

Bij de installatie van (Gyproc)platen komt er veel kijken. Met enige handigheid kan dit zelf worden uitgevoerd. Echter zal het eindresultaat nooit te evenaren zijn met wat een professionele plaatser kan verwezenlijken.

Daarnaast is het proces ook veel complexer dan louter het plaatsen van de platen. Er zijn verschillende belangrijke factoren waarmee men rekening moet houden:

  • het maken van een stevige draagconstructie
  • keuze van de juiste platen voor bepaalde doeleinden
  • het correct plaatsen en hechten van de platen
  • keuze van de geschikte filler om de platen te voegen

Subligyp heeft met zijn jarenlange ervaring in dit specifieke vakgebied een tiptop kennis opgebouwd en mag zich met fierheid dan ook een voorbeeld in de regio noemen. Daarnaast beschikken wij over gespecialiseerd materiaal om het werk zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Immers, hoe sneller de verbouwingen afgewerkt zijn, hoe beter. En steeds met diezelfde focus op kwaliteit.

Dit maakt Subligyp de ideale partner voor al uw Gyprocwerken, verlaagde plafonds en valse wanden.

Contacteer ons voor een gerichte en vrijblijvende offerte  zodat u meteen een beter zicht krijgt op vlak van timing en budget.

Airless finishing voor
een perfecte afwerking

Daarnaast is Subligyp gespecialiseerd in de kunst van Airless Finishing. Deze techniek bestaat eruit een totale gipseindlaag te spuiten over de platen zodat alle oneffenheden worden weggewerkt. Bij de Airless spuittechniek wordt de finisher onder een zeer hoge druk door de kleine spuittip geperst waardoor deze heel fijn wordt verneveld. Dit zorgt voor een egale afwerking. Er ontstaat bij deze techniek geen mengsel van lucht en materiaal, wat wel het geval is bij luchtspuiten.

Valse wanden en scheidingswanden met ontelbare mogelijkheden

De veelzijdigheid van Gyprocplaten is enorm. Deze worden niet louter gebruikt voor de afwerking van muren en plafonds, maar ook voor het plaatsen van valse wanden en indeling van grote ruimtes in verschillende kleinere ruimtes.

Subligyp plaatst scheidingswanden met metalen structuren waarop de gipsplaten daarna worden gemonteerd. Door onze vakkennis betreffende de verschillende beschikbare materialen voorzien wij de geschikte profielen en platen (met een focus op isolatie, akoestiek of beide) afgestemd op uw project. Bezoek onze contactpagina voor meer informatie over de mogelijke toepassingen of vraag meteen een offerte aan voor een gedetailleerd overzicht van uw project.