Pandomo – Mortex

Microtopping is een decoratieve coating die populair is voor zijn naadloze afwerking, geringe dikte en duurzame eigenschappen. Op basis van cement, kunsthars en minerale pigmenten wordt het gebruikt als afwerkingslaag voor vloeren. Terwijl microbeton wordt aangebracht in een dikte van 6 à 8 mm wordt microtopping geplaatst in een dikte van 1 à 3 mm. Het kent een breed toepassingsgebied en is geschikt voor elke ondergrond. Zo wordt het ook gebruikt op trappen, wanden, plafonds, keukenbladen, meubels, enzovoort. 

Door de geringe dikte is het vooral populair in woningen. Maar de hoge hardheid en weerstand bieden dan weer mogelijkheden voor gebruik in drukke, commerciële ruimtes. Het is daardoor ook geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik en kan door zijn waterwerende eigenschappen in vochtige ruimtes worden toegepast. 

De veelzijdigheid van het product biedt mogelijkheden om verschillende stijlen te creëren:

  • Kleur:
    Een breed aanbod aan kleuren is beschikbaar om een persoonlijke toets te geven aan de coating. 
  • Textuur:
    U kan kiezen voor een heel grove of heel fijne textuur. Deze hebben een sterke invloed op de slipweerstand maar ook op het onderhoud. 
  • Vernis:
    Kies voor een vernis afwerking voor een matte of net glanzende look. 

Wij kiezen voor de samenwerking met het merk PANDOMO®. Meer bepaald de Studio reeks is de geprefereerde keuze voor Subligyp. Op deze manier zijn wij verzekerd van een product dat voldoet aan de hoge kwaliteitseisen van Subligyp en die van de klant. Telkens opnieuw werken met dezelfde producten biedt ook de kans om het product beter te leren kennen wat zorgt voor het elimineren van de foutenmarge. 
Afhankelijk van de vraag van de opdrachtgever werken wij samen met Mortex. Deze specialist in coatings en bekledingen bezorgt ons net de producten vereist om bepaalde projecten tot in detail af te werken.