Isolatiewerken (dakisolatie)

Goed geplaatste isolatie zorgt voor een betere levenskwaliteit in uw huis of gebouw. Een doorsnee gebouw verliest de meeste energie via het dak. Verloren energie betekent dus ook weggegooid geld. Voorkom deze verspilling en laat uw dak isoleren door een specialist!

Subligyp werkt als erkende plaatser van dakisolatie waardoor u als klant verschillende premies kan aanvragen. Nu geldt er een premie van 4€ per vierkante meter zodat iedereen kan voldoen aan deze norm. Bij het niet naleven van deze plicht kan uw woning ongeschikt worden verklaard. Vermijd verdere problemen en kies uit twee vormen van isolatie:

  • De eerste is een geïsoleerde zoldervloer. In geval van een onverwarmde en onbewoonde zolder geldt dit al een geïsoleerd dak. 
  • De tweede optie is het isoleren van het plat of hellend dak.      

Vanaf 2020 is dakisolatie verplicht in Vlaanderen. Laat daarom een specialist zo spoedig mogelijk uw dak isoleren. Het is niet alleen verplicht, het is ook gewoon slim en voordelig. Dakisolatie heeft een korte terugverdientijd en u geniet van een besparing vanaf 400€ per jaar op uw energiefactuur. Daarnaast houdt u in de winter de koude buiten en in de zomer de warmte. 
Vergeet zeker niet het feit dat door deze isolatie u bijdraagt aan beter milieu door minder energieverspilling en een serieuze waardeverhoging van uw woning.